Yin Yoga Detox Event info


YIN YOGA DETOX EVENT hvor alle kan være med

søndag d. 31. marts kl. 09.00 – 12.00 ved Michelle Jor

Intentionen er forår – en lettere indre ”forårsrengøring” af krop og sind. Foråret handler om at rense ud, rydde op og gøre plads til mere lys og energi.

I yin yoga arbejder du med at smidiggøre bindevævet ved at fordybe dig i de enkelte øvelser i typisk 3-5 minutter. Det er afstressende for nervesystemet og hjælper dig til at bløde kroppen op og dermed slippe f.eks. hovedpine, træthed, spændinger og gamle skader, der kan gemme sig i bindevævet. Du gør kroppen klar til foråret. Det er detox for krop og sind.

Når du praktiserer yin yoga, træner du også din evne til at mærke, hvad der sker i kroppen og være til stede i nuet. Det vil sige, at du øger din kropsbevidsthed og dermed muligheden for at undgå stress, fordi det bliver lettere at mærke kroppens behov og lytte til signalerne.

Øvelserne er opbygget så alle kan være med, også selvom du ikke har prøvet yin yoga før. Du vil fordybe dig i kroppen gennem vejrtrækningsøvelser, energiøvelser, yin stræk, og lange dybe restorative øvelser.

Efter træningen vil kroppen opleves som lettere, mere rummelig og glad.

Medbring tæppe, lune sokker og evt. en ekstra trøje.

Afsluttes med en lækker vegetarisk suppe hvorefter kroppen vil opleves lettere, mere rummelig og glad.

Pris 150 kr. for medlemmer af Fitnesscentret, 225 kr. for ikke medlemmer, det foregår i Sal 1, billet kan købes her på www.icit.dk i webshoppen eller i Tarm Idrætscenter.