Teenfitness abonnement


Teenfitness abonnement

Tarm Idrætscenter Fitness har mange tilbud til børn og unge. Vores Teenfitness-abonnement er for dig under 16 år og koster 99 kr. pr. måned for fitness og hold, eller 199 kr. pr. måned for fitness, hold og svømmehal. 

Teenfitness e-sport (8-13 år) 
Her er der gennem fysiske aktiviteter fokus på reaktionsevne, hurtighed, styrke og god kommunikation – evner som er vigtige i e-sport. 

Onsdag: 15:00-16:00 

Polefitness Kids (op til 16 år) 
Vi træner både styrke og smidighed og lærer forskellige tricks på polestangen – øvelserne tilpasses de enkelte deltagere. 

Tirsdag: 16.30-17.30 

Fitness: du må træne selv, når du er over 14
Er du under 14 år skal du være i selskab med en voksen. 

Det er vigtigt, at du enten bliver introduceret til maskinerne eller får lagt et program inden du kaster dig ud i styrketræning. Det kan gøres på alle tidspunkter i fitnesscentrets åbningstid. 

Læs mere om retningslinjerne for træning i Tarm Idrætscenter Fitness lige her

Book nu 
Husk at booke plads på de forskellige hold, så du er sikker på at få en plads. Ved for få tilmeldinger kan holdende blive aflyst, og hvis du er meldt på, får du direkte besked. 

Abonnement inkluderer 
Træning i fitness og deltagelse på kids/teen-hold. Hvis du har købt dit Teen-abonnement inklusiv svømmehal (kr. 199), kan du benytte denne indenfor offentlig åbningstid.