Babysvømning


Babysvømning

Babysvømning:

Babysvømning: er en fantastisk aktivitet, som man kan være fælles om fra start! Babysvømning er super godt for barnets motorik, sanserne, balance og social udvikling. Desuden får barnet forældrenes fulde fokus, da der ikke er andet som forstyrrer og stjæler opmærksomheden mens man er i vandet, det skaber stor tryghed hos barnet og giver os muligheder for at skabe vandglade børn allerede i den tidlige alder!

Opstart i hjemmet: inden man starter til babysvømning, kan man øve lidt derhjemme, så det hele måske glider lidt lettere de første par gange hos os! Man kan øve barnet i at ligge på ryggen i badekaret og få ørerne under vand, dette er en af øvelserne på holdet. Start med at sænke temperaturen i badekaret til 35 grader og senere 33 grader, vores bassin måler 33,5 grader. Det er også en god ide at bade samen under bruseren, da det tit bliver den nemmeste løsning herinde!

Praktisk info: der er ingen tilmelding på vores babyhold, man dukker bare op og betaler ude i cafeen. En lektion varer i 45 min, de første 20-30 minutter er med undervisning, hvor vi laver forskellige øvelser, nogle dyk og lidt sang. Det er meget forskelligt hvor længe børnene kan klare de første par gange, men stop mens legen er god, så det har været en super oplevelse! I omklædningsrummene er der puslepuder til tør området, i vådområdet er der måtter, stole og badekar. Babyerne må ikke lægges i sauna, da de ikke kan svede!! Fra omklædning til bassin og retur vil det være en god ide med et ekstra håndklæde, så babyen holdes varm. Barnet kan drikke op til ¼ liter klorvand under en lektion, så det er en rigtig god ide at have mælk, kiks eller en bolle med som snack efter timen. For at undgå mellemørebetændelse og forkølelse skal man tage en hue med uanset vejret.

VIGTIGT: Både mor/far og barn skal afvaskes grundigt under bruseren inden adgang til bassinerne.

Ellers bare husk ingen stress og masser af kys og kram til babyen!

Se tider under “holdtider”