Hold i svømmehallen


Svømmehallen byder på meget mere end banelængder
– her bobler det med forskellige hold i vand.

Hold i svømmehallen

Holdtræninger i svømmehallen

Her kan du læse meget mere om alle vores hold i svømmehallen.

Aqua Cross Training

Til Aqua Cross Training får du en hård, varierende og effektiv træningstime med fokus på styrke, puls og udholdenhed. Træningen er inspireret af traditionel crossfit og aktiviteterne foregår på både land og i vandet. Det er en intens time, hvor vi skal have det sjovt med at blive stærkere, hurtigere og mere udholdende. Ses i bassinet!

Blid SUP Yoga

Vi kombinerer yoga og mindfulness på SUP (paddleboard) Du behøver hverken have erfaring med SUP, yoga eller mindfulness for at deltage. Du vil blive guidet igennem alle øvelser på en tryg og rolig måde. Vi fokuserer på blide Yoga stræk og at sanse vores krop og bevægelserne fra vandet. Du vil igennem øvelserne opleve en større krops bevidsthed. Vi udfører ikke stående stillinger på dette hold, her henviser vi til vores SUP events hvor der både vil være fokus på styrke,balance og udholdenhed. Vi afslutter med en guidet meditation i varmtvandsbassinet.

Måtterne er sponsoreret af Ringkøbing-Skjern Kommune og Nordeafonden.

AquaZumba® (TFGF)

Elsker du vand og elsker du latin musik. Kunne du forestille dig at kombinere disse to ting. Så vil vores dygtige Zumbainstruktør Anette invitere dig med til Pool-party. Højintens træning uden at svede.

Har du deltaget på Zumba® på land, så kan du deltage i AquaZumba til halv pris. Læs mere om almindelig Zumba®  her.

Stillesvømning

Stillesvømning er kun for svømmere og for de der ønsker ro og afslapning i svømmehallen. Lyset bliver dæmpet og i de mørke måneder stilles der stearinlys rundt ved bassinkanten og i højtalerne vil der blive spillet rolig musik. Stillesvømning betyder at der ingen leg er. Vipper, rutsjebane og legesager er lukket.

Aquajogging

Foregår i det dybe bassin med specialbælte, som holder dig over vandet. Du vil opleve en motionsform, der vil få alle muskler og kropsdele i gang. Vi kan garantere dig, at du kommer til at svede i vandet – i øvrigt en sjov oplevelse.

Vandgymnastik

Træning i vand er en skånsom og meget behagelig træningsmetode, som henvender sig til alle – både dig, der har ømme led, vil forebygge smerter og dig der blot ønsker at træne i vand. Derfor også velegnet til gravide.

Vandgymnastik består af rolige og kontrollerede bevægelser og øvelserne tilpasses den enkeltes formåen så skader og overbelastning udgås. Bassintræning øger bevægelighed, muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed på skånsom vis. Samtidig udfordres du af vanmodstanden og konditionen forbedres når du arbejder i vandet.

Pensionistsvømning

Åbent hold for alle der er fyldt 65 år. Der er vandgymnastik på programmet.
Pris: 25,- kr pr. gang + kaffe og rundstykke 20,- kr.

Babysvømning

Der bliver undervist i babysvømning svarende til alderstrinet. Der laves fælles øvelser hvor alle er med og der bliver også tid til hyggesnak og badning. Der er ingen krav om tilmelding på forhånd. Vi anbefaler at baby maks. er 15 måneder, men vi er selvfølgelig fleksible.

Babysvømning+

Til baby plus+ er både baby, mor, far og søskende (max 5år) velkommen. Til baby+ er der fokus på familie, nærvær og tryghed i vand. Vi laver forskellige aktiviteter, synger og leger. Her er baby i fokus og hele familien kan dele den hyggelige oplevelse sammen med baby.

Gravidsvømning

(I øjeblikket henvises til vandgymnastik)
Bevægelse i vand for gravide. Alle er velkomne uanset termin. Det er lige meget om man er i form eller ej, man kan selv styre tempoet, men der er rig mulighed for at få pulsen op. Der tages selvfølgelig hensyn til skavanker.
Det sidste kvarter står den på afslapning og hyggesludder.

Livredderbevis (ikke et hold)

Har du brug for et livredderbevis, eller kunne du blot tænke dig at kunne hjælpe andre i livsfarlige situationer? Der undervises i livredning og førstehjælp og der afsluttes med et livredderbevis erhvervslivredderprøven. Holdet kører når der er nok tilmeldinger.

Priser som ved offentlig svømning.