Hold


Svømning er meget mere end banelængder.

Stillesvømning:
Stillesvømning er kun for svømmere og for de der ønsker ro og afslapning i svømmehallen. Lyset bliver dæmpet og i de mørke måneder stilles der stearinlys rundt ved bassinkanten og i højtalerne vil der blive spillet rolig musik. Stillesvømning betyder at der ingen leg er. Vipper, rutsjebane og legesager er lukket.

Aquajogging:
Foregår i det dybe bassin med specialbælte, som holder dig over vandet. Du vil opleve en motionsform, der vil få alle muskler og kropsdele i gang. Vi kan garantere dig, at du kommer til at svede i vandet – i øvrigt en sjov oplevelse.

Varmtvandsgymnastik

Træn i varmtvandsbasin. Træning i vand er en skånsom og meget behagelig træningsmetode, som henvender sig til alle – både dig, der har ømme led, vil forebygge smerter og dig der blot ønsker at træne i vand.

Bassintræning på specialhold er den idelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, hofter, knæ, led eller muskler.

Bassintræning består af rolige og kontrollerede bevægelser og øvelserne tilpasses den enekeltes formåen så skader og overbelastning udgås. Bassintræning øger bevægelighed, musikelstyrke, balannce, koordinationsevne og kropsbevidsthed på skånsom vis. Samtidig udfordres du af vanmodstanden og konditionen forbedres når du arbejder i vandet.

Pensionistsvømning:
Åbent hold for alle der er fyldt 65 år. Der er vandgymnastik på programmet.
Pris: 25,- kr pr. gang + kaffe og rundstykke 20,- kr.

Babysvømning:
Der bliver undervist i babysvømning svarende til alderstrinet. Der laves fælles øvelser hvor alle er med og der bliver også tid til hyggesnak og badning.

Gravidsvømning (I øjeblikket henvises til vandgymnastik):
Bevægelse i vand for gravide. Alle er velkomne uanset termin. Det er lige meget om man er i form eller ej, man kan selv styre tempoet, men der er rig mulighed for at få pulsen op. Der tages selvfølgelig hensyn til skavanker.
Det sidste kvarter står den på afslapning og hyggesludder.

Livredderbevis:
Har du brug for et livredderbevis, eller kunne du blot tænke dig at kunne hjælpe andre i livsfarlige situationer? Der undervises i livredning og førstehjælp og der afsluttes med et livredderbevis erhvervslivredderprøven. Holdet kører når der er nok tilmeldinger.

Priser som ved offentlig svømning.