Svømmehal


Svømmehal, Tarm Idrætscenter

Det bobler med sjove aktiviteter i Tarm Svømmehal

I Tarm Svømmehal er der plads til alle!

Der er offentlige åbningstider, hvor du kan tage hele familien med i svømmehallen, morgensvømning for de morgenfriske og stillesvømning med afslapning og stearinlys til de rolige aftener. I Tarm Svømmehal kan du også finde et væld af holdaktiviteter på og i vandet. Vi har nemlig et godt samarbejde med mange foreninger, der tilbyder forskellige træningshold, bl.a. Tarm Skjern Svømmeklub, FOF og GOK. Derudover er der jævnligt arrangementer i svømmehallen. Bl.a. wellnessaftener, børnedisco, Sjov Lørdag, filmaftener eller svømmeskoler og træningslejre. Du kan også holde børnefødselsdag i svømmehallen eller leje den til netop dit arrangement. 

Du kan læse meget mere om Tarm Svømmehals åbningstider, faciliteter, aktiviteter og muligheder her på siden, eller ved at læse vores brochure. Brochuren finder du her

Vi ser muligheder

Er I en gruppe eller en forening, der har lyst til at starte en ny aktivitet op i svømmehallen? Så er vi klar til at bygge det op sammen med jer! Mulighederne er mange, så tag endelig fat i os. 

Individuel træning i Tarm Svømmehal 

Der er også mulighed for at få individuel træning i svømmehallen. Det kan være at du:
• Er voksen og gerne vil lære at svømme.
• Skal bestå livreddereksamen, og har brug for coaching.
• Skal søge ind på en uddannelse, hvor der er krav til dine svømmefærdigheder, og du har brug hjælp.

Så har vi de kompetente undervisere, som du behøver, så kontakt os gerne.