Sundhedsugen


Sundhedsugen uge 17

I Tarm Idrætscenter støtter vi Sundhedsugen som er et initiativ fra Ringkøbing-Skjern Kommune og Sundhedscenter Vest

Sundhedsugen 2021: Der er dømt ude – Vi ses i naturen! I den anledning sørger vi for, at du i uge 17 har mulighed for at deltage i en ny aktivitet ude i naturen hver eneste dag.

Kom og prøv nogle nye aktiviteter og få nogle gode og anderledes oplevelser i naturen i Sundhedsugen uge 17. Alle aktiviteter følger de gældende Covid-19 retningslinjer, og derfor kræver flere af dem tilmelding på forhånd. Ekstra informationer omkring mødested og gode råd til påklædning osv. sendes direkte ud til de tilmeldte i dagene op til den pågældende aktivitet.

 

Mandag – Zumba under trætoppene

Dans til god musik under skovens grønne træer, når der bydes op til Zumba i naturen. Der bliver god energi og fantastisk stemning, når vi lader højtalerens lækre rytmer sætte gang i kroppen til en times Zumba ud over det sædvanlige. Alle kan være med, uanset om du har prøvet Zumba før eller ej.

Det foregår mandag den 26. april kl. 17-18.
Tilmelding: christina@icit.dk senest d. 23/4

 

Tirsdag – Familiesjov i en skov

Vil du gerne have en anderledes oplevelse med hele familien, hvor både voksne og børn får røde kinder, pulsen op og smil på læben? Så tag familien med til Familiesjov i skoven bag Tarm Idrætscenter. Vi prøver forskellige aktiviteter, lege og motoriske udfordringer, hvor både børn og voksne kan være med. Aktiviteterne er primært målrettet børn i alderen 7-12 år, men både yngre og ældre kan også deltage.

Det foregår tirsdag den 27. april kl. 17-18.
Tilmelding: christina@icit.dk senest d. 23/4

 

Onsdag – Yoga i skovbunden

Vi bliver ét med naturen og får styrket og smidiggjort både krop og sind, når vi byder velkommen til Yoga i skovbunden. Vores dygtige yogainstruktør sørger for at guide dig igennem det hele og til passe øvelserne, så alle kan være med, også selvom du aldrig har prøvet yoga før. Det er en unik mulighed for at nyde naturen på en helt anden måde en normalt og for at give dig selv én times ”mig-tid”.

Det foregår onsdag den 28. april kl. 17-18.
Tilmelding: christina@icit.dk senest d. 23/4

 

Torsdag – Træning for unge

Går du på en ungdomsuddannelse og er træt af at se alle dine venner gennem en skærm? Så kom med til træning i skoven bag Tarm Idrætscenter. Vi starter ud med at lave nogle sjove aktiviteter sammen, så vi både får brugt lattermusklerne og får varmen. Derefter vil vi lave noget fysisk træning, der både har fokus på puls og styrke. Alle kan være med fordi øvelserne kan tilpasses hver enkel. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det, så tag dine klassekammerater med ud i naturen – så sørger vi for en times sjov træning.

Det foregår torsdag den 29. april kl. 17-18.
Tilmelding: christina@icit.dk senest d. 23/4

 

Fredag – AmongUs!

AmongUs! er et populært online spil, der handler om opgaveløsning, hemmeligheder og god argumentation. Nu rykker vi spillet væk fra skærmen og ud i skoven, hvor vi har lavet et fedt gamemap og gjort det til en fysisk aktiv leg. Aktiviteten er henvendt til børn i alderen 9-15 år, men lidt yngre og ældre kan også deltage. Alle voksne kan gå en tur i området, mens børnene er i gang.

Det foregår fredag den 30. april (Store Bededag) kl. 14-15.
Tilmelding: christina@icit.dk senest d. 23/4

 

Lørdag – Et tilbageblik på Storegade

Et par lokale Tarm-borgere arrangerer en fælles gåtur gennem Storegade i Tarm. Her vil der blive fortalt både røverhistorier og fakta om byens hovedgade i 1970’erne. Gåturen bliver maks. 2,5 km lang og alle kan deltage – både dig, der også har nogle gode historier fra dengang og dig, der er interesseret i at høre hvordan byen engang så ud. Hvis Covid-19 tillader det, slutter vi af med noget varmt at drikke i Tarm Idrætscenter.

Det foregår lørdag den 1. maj kl. 10-11.30.
Tilmelding: christina@icit.dk senest d. 23/4

 

Søndag – Skattejagt i skoven

Luftheltenes luftskib er gået i stykker og skal repareres på jorden – MEN – den grådig Kaptajn Nemesis har i mellemtiden stjålet nøglen til Luftheltenes luftskib og nu kan de ikke komme hjem igen. Er du klar til at hjælpe Luftheltene med at få nøglen tilbage?

Denne aktivitet kræver ingen tilmelding. Mød bare op ved Tarm Idrætscenter, hvor du får udleveret ruten, svarark og bliver sat godt ind i aktiviteten. Ruten er ca. 3 km lang med opgaver der skal løses undervejs. For I fat i nøglen kan I se frem til en lækker belønning.

Det foregår søndag den 2. maj i tidsrummet fra 09-15. Tilmelding ikke nødvendig.

Udover disse aktiviteter, er der også mange andre aktiviteter i lokalområdet i forbindelse med Sundhedsugen i uge 17. Følg med på Sundhedscenter Vests Facebookside eller på Kultunaut for at læse mere om de forskellige aktiviteter i Sundhedsugen.

Sundhedsugen i naturen