Sommerskoler


I Tarm Idrætscenter kan man komme på  Sommerskole 2022 i samarbejde med TFGF Gymnastik, Tarm IF og Tarm-Skjern Svømmeklub.

SommerSjov med TFGF

En sommerskole hvor sjov, leg, bevægelse og fællesskab er i højsædet.

Sommerskolen et støttet af DGI og er derfor gratis at deltage på. Den er målrettet børn i alderen 8-14 år, der ikke har fundet sig til rette i de “klassiske” foreningsaktiviteter. Sommerskolen kan derfor også bruges som en forsmag på de aktiviteter vi laver på Jump4Fun-holdet der starter op i slutningen af august.

SommerSjov finder sted mandag, tirsdag og onsdag i uge 31 fra kl. 9-15 hver dag og er inkl. formiddags- og eftermiddagsforfriskning samt frokost alle dage. Vi kommer både til at være udenfor i naturen, være aktiv indendørs i hallerne, plaske rundt i svømmehallen, lave både aktive og rolige aktiviteter – men vigtigst af alt, så er der plads til alle, både når der er energi til at give den gas og når der er brug for at trække sig lidt. Onsdag eftermiddag inviterer vi derudover hele familien med til sommerskolens afslutning.

Tilmelding kan ske her. Senest tilmelding søndag den 17. juli.

 

Fodboldskole

Tarm IF Fodboldskole finder sted i  uge 26 læs mere her:
https://350-tarm-if.euwest01.umbraco.io/klubnyt/fodboldskole-2022/

Tilmeldingen ér åben.

Svømmeskole – er udsolgt……

Tarm-Skjern Svømmeklub Svømmeskole finder sted i ugerne 26, 27 og 31.

OBS! Alle 3 uger er pt. udsolgt. Meld dig til via Svømmeklubbens hjemmeside (link længere nede) for at komme på venteliste. 

Der er aktiviteter, leg og læring for alle 6-13 årige fra kl. 8.30-12.30 inkl. formiddagssnacks, saft og frokost hver dag.

Alle deltagere får:

  • Dykkermaske med snorkel
  • Gratis svømning i offentlig åbningstid i september
  • Diplomer med svømmedistance for 60 min.
  • Forplejning
  • Gode oplevelser

Tilmelding til Svømmeskole begynder Skærtorsdag kl. 12:00 på www.tarm-skjernsvoemmeklub.dk. 40 pladser hver uge. Først til mølle.

Pris: 795 kr.