Andre siger


Gennem tiden, har Tarm Idrætscenter haft mange forskellige besøg. Her kan du læse lidt om andre gæsters oplevelser.

 

SHEA Håndbold

“10 ledere og 68 spillere drog i samlet flok til Tarm idrætscenter fredag eftermiddag for at bruge weekenden på sociale aktiviteter, team building og selvfølgelig også håndbold. Programmet for fredag aften var først og fremmest håndboldtræning og komme på plads i sovesalene som er bare en af mange fordele ved at være i Tarm Idrætscenter, og som afslutning på dagen havde alle eleverne svømmehallen for sig selv i et par timer ud på aftenen. En solid start på en god weekend. Lørdag morgen/formiddag var sat af til at holdene kunne få holdt møder både individuelt, men også holdmøder. Efter frokosten stod den på træningskampe. Efter alle havde fået pulsen ned og spist aftensmad, stod den på et par timers teambuilding på kryds og tværs af alle spillere på akademiet. Søndag formiddag stod igen i håndboldens tegn. Et par timers træning i begge haller for alle holdene sluttede en super weekend af. Stor tak til Tarm Idrætscenter , Team Building & Coaching og alle spillere og ledere for en konge weekend”

SHEA er tilknyttet Skanderborg Håndbold og er et individuelt baseret udviklingstilbud, der tilbydes til nøje udvalgte danske håndboldtalenter der vurderes at have potentiale til senere at udvikle sig til LIGA spillere. De besøgte Tarm Idrætscenter med U17 og U19 drenge og piger.

 

SwimHorsens

“HVOR FANDEN ER TARM? I Efterårsferien danner Tarm Idrætscenter rammen for vores junior- og seniorsvømmeres træningslejr. De færreste af svømmerne kendte til Tarm inden turen, men der kan svømmes hurtigt og hårdt i de gode faciliteter . Vi har kørt fede individuelle tekniksessions, hårde udholdenhedspas og laktatdannende træninger. Der er selvfølgelig også tid til hygge, hvor der er blevet skraldgrint over babybillede-quiz og “gæt en navle” quiz . I Tarm Idrætscenter er der blevet svømmet rigtig hurtigt, hårdt og der er blevet arbejdet med teknik. Nu sætter vi vores lid til at resultaterne vil vise sig til DM for junior om 2 uger og DM for hold om en måned.”

SwimHorsens junior- og seniorsvømmere har brugt deres efterårsferie på træningslejr i Tarm Idrætscenter. Udover svømmehal, sovesale og bespisning, så har de også benyttet Tarm Idrætscenter moderne fitnessfaciliteter, som en tilføjelse til svømmetræningen.