Nyheder


Julens åbningstider

Udgivet den 25/11/20

Julens åbningstiderHoldplan julen 2020Åbningstider svømmehal 2020Åbningstider fitness 2020Julehygge 2020Julens åbningstider


Hey mand!

Udgivet den 28/08/20

Yoga for mænd - Hey mand

Yoga er også for mænd!

Og der er plads til netop dig på holdet “Yin Yoga Mænd” – et forløb over 10 lørdage.

Faktisk er der plads til alle typer mænd, stive ben, ømme skuldre osv. Yin yoga handler IKKE om konkurrence eller styrke men snarere om at spænde af, give efter og åbne bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage, fordi man mener, at man er alt for “stiv” til at lave yoga. Alle skal starte et sted. Og der er kun en måde at blive bedre til noget på…

Forløbet på 10 gange begynder lørdag den 12. september kl. 8:30-9:30 og koster kr. 450.

Der kan være 10-12 mænd på holdet, så få dig tilmeldt i Tarm Idrætscenter eller via Facebookgruppen “Yin Yoga Mænd // Tarm”.

Datoerne er:
12/9 
19/9
26/9
10/10
24/10
14/11
21/11
28/11
12/12
19/12

 


Covid-19-indsats

Udgivet den 21/08/20

 

Vores indsats mod spredning af covid-19

Opdateret d. 27/10-2020. 

Vi har øget rengøringsfrekvensen i centret og taget flere andre forholdsregler, så vi følger covid-19 retningslinjerne, og kan bidrage til at give dig en god og tryg oplevelse ved at være aktiv i Idrætscentret. Læs om dem herunder.


Gælder for alle:

 • Hold afstand til andre – 1 meter ved almindelig færden, 2 meter ved træning
 • Bliv hjemme ved tegn på sygdom
 • Hav god håndhygiejne – vi har stillet håndsprit op flere steder i centret
 • Hav god hosteetikette

Kontakt os, hvis du er blevet testet positiv for covid-19 og har været i centret 72 timer inden testen blev taget og/eller inden dine symptomer startede. Det gør det muligt for os, at tage de rigtige forholdsregler i forhold til rengøring og at kontakte andre, der kan have været i smitterisiko.

Brug af mundbind:

Fra torsdag d. 29/10 er der nye retningslinjer for mundbind i Tarm Idrætscenter. Når du kommer ind i centret skal du have mundbind på ligesom fx i detailhandlen og andre indendørs områder med offentlig adgang. Dette gælder overalt i centret med følgende undtagelser:

Skal du i svømmehallen, skal du have dit mundbind på indtil du skal ind i vådområdet i omklædningsrummene. I brusere og i svømmehallen skal du ikke have mundbind på.

Skal du i fitness, skal du have mundbind på indtil du kommer ind i omklædningsrummet. Der må du lægge dit mundbind, for så at gå op i fitness og træne. Har du ikke brug for at benytte omklædningsrummene, så må du tage mundbindet af, når du påbegynder din træning.

Skal du deltage på holdtræninger, skal du have mundbind på indtil du er det sted, hvor holdtræningen skal foregå. Dvs. hvis du skal bruge omklædningsrummene, skal du beholde mundbindet på indtil du påbegynder holdtræningen.

I caféen skal du bære mundbind ligesom i resten af centret. Ved madbestilling skal du have mundbind på, indtil du sidder ned ved et bord.

NB! Mundbind skal ikke efterlades liggende fremme i centret – hverken i fitness, i omklædningsrum eller andre steder. Smid mundbindet ud når du går herfra, eller tag det med hjem.

HUSK! Mundbind er IKKE en erstatning for de gængse retningslinjer omkring hygiejne, hosteetikette og afstand.

Vigtigt at vide i forhold til

Svømmehal:

 • I svømmehallen er der adgang for 1 person pr. 4 kvm. 
 • I omklædningsrum er der adgang for 1 person pr. 2 kvm
 • I omklædningsrummene er der ingen nøgler til skabene, så vi opfordrer til, at du tager din taske med ind på bænkene i svømmehallen
 • Saunaen er endnu ikke åben
 • Legesager og redskaber er ikke tilgængeligt til offentlig svømning
 • Når du er i svømmehallen, så husk stadig de generelle retningslinjer beskrevet øverst.

Fitness:

 • I fitness er der adgang for 1 person pr. 4 kvm. – I hvert lokale står maks. antal personer beskrevet.
 • Du kan hele tiden holde dig opdateret på, hvor mange der på et givent tidspunkt træner i centret – klik her.
 • Alle træningsmaskiner desinficeret minimum 2 gange alle hverdage med desinfektionsmiddel, der holder overfladerne rene i op til 4 timer uanset brug og er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Dette er udover den almindelige rengøring i fitness.
 • Brug omklædningsrummene i kælderen, når du skal træne i fitness – de rengøres dagligt.

Når du træner i fitness, så husk altid at

 • Mød frem inden træning – på den måde kan vi både holde øje med antallet i fitness, samt gøre det nemmere for os at tilbagespore træninger, hvis du senere bliver testet positiv for covid-19.
 • Rengør al udstyr efter brug, både maskiner og løse vægte
 • Medbring egen trænings- eller yogamåtte, hvis du skal bruge dette (kan købes i centret)
 • Derudover overhold de generelle retningslinjer beskrevet øverst

 

 

Holdtræninger:

 • På alle hold i salene er der maks. 9 deltagere + instruktør
 • På alle hold i svømmehallen og i hallerne deles deltagerne op i grupper af 10 personer med betydelig afstand i mellem grupperne og til instruktøren. Er der tale om et hold, hvor det ikke kan lade sig gøre at dele deltagerne op i mindre grupper, så kan der maks. være 10 på holdet.
 • Alle instruktører fremmøder deltagerne på holdet, så du ikke skal stå i kø ved touchskærmen i fitness.

Når du træner på holdtræninger, så husk altid følgende:

 • Rengør al udstyr efter brug
 • Undgå at dele redskaber med andre
 • Medbring egen trænings- eller yogamåtte
 • Derudover overhold de generelle retningslinjer beskrevet øverst

Alle foreninger følger også de retningslinjer, der gælder for netop deres type aktivitet, ligesom skolerne følger reglerne for deres aldersgrupper og aktiviteter.


Vi åbner igen

Udgivet den 08/06/20

Vi åbner igenVi åbner igen

Fitness
Tirsdag den 9. juni klokken 8.00

Svømmehal
Onsdag den 10. juni klokken 6.00

 

Fitnesscentret

Fitnesscentret åbner igen tirsdag morgen kl. 08:00 og har derefter normale åbningstider igen – dog åbner vi også tirsdag og torsdag kl. 06:00, så vi fremadrettet har åbent alle hverdage fra 06:00-21:00.

For at overholde alle retningslinjer i forbindelse med Covid19, vil der være flere og nye regler. Vi har flyttet lidt med maskinerne for at overholde kravene om 2 meters afstand. Ligeledes vil der være håndsprit flere steder i centret, ligesom der uddeles klude til afspritning af maskiner og redskaber, som skal afsprittes efter brug.

På baggrund af de nye retningslinjer er alle måtter fjernet, og medlemmer må selv medbringe trænings- og yogamåtte. Vi har pt. et rigtig god tilbud på køb af måtter.

Der vil være plads til maks. 50 gæster i fitnesscentrets lokaler i alt – Styrkerum, Kredsløb og Powerfit, og det er op til hver enkel at bidrage til at overholde disse begrænsninger. 

Vores hold kører i Sal 1 og hal A – Spinningscyklerne er sat i hal A, hvor holdstørrelse igen er 22. I denne uge ud, kører holdene ligesom de har gjort udendørs. Fra næste uge starter holdplanen op – næsten som I kender den. 

Alt omklædning for vores fitnessgæster vil være i kælderen – omklædning 1 og 2. Her gør vi opmærksom på at antallet i omklædningsrummet må være maks. 12 personer af gangen. Saunaerne er ikke åbne i den første periode.

Se holdplanen på hjemmesiden/Sport solutions app.

 

Svømmehallen

Svømmehallen åbner onsdag den 10. juni kl. 06:00 med morgensvømning. Alle vore hold kører derefter normalt – dog ingen vandgymnastik om torsdagen.

Nyt – Nyt

Morgensvømning alle ugens hverdage fra kl. 06:00 til 8.00 – dette er gjort for at give svømmere mere plads, så det er nemmere at overholde alle retningslinjer i forbindelse med Covid19.

Skabe og nøgler kan ikke benyttes – der opfordres til at medbringe en taske som tages med ind i selve svømmehallen med alt sit tøj. Og lad alle værdigenstande blive hjemme eller i bilen – alt opbevaring i centret er uden idrætscentrets ansvar.

Saunaerne er ikke åbne i den første periode.

For at overholde alle retningslinjer i forbindelse med Covid19, vil der være flere og nye regler. Afstandskravene er 2 meter ligesom der må være makisum 20 personer i omklædningsrummet ad gangen. Alle børnelegesager, bælter, badevinger m.v. er fjernet indtil videre.

Der vil være håndsprit ved indgang til svømmehallens omklædningsrum.

Der vil ikke være udlån af puslepuder

Bemærk – der vil være kaffe på kanden hver morgen, men morgenmadsbuffeten vil først åbne senere.


CoronaMotionsMakker

Udgivet den 03/06/20

Vil du være med til at gøre en forskel for andre og indgå i et gensidigt makkerskab?

Vi arrangerer CoronaMotionsMakkere, hvor man melder sig til at gå eller cykle 1 tur sammen med 1 anden person.

Kan du genkende det her: Aktiviteterne er lukket ned. Du kommer ikke så meget afsted og ud. Det kan være svært at få sig taget sammen til selv at være fysisk aktiv? Men hvis man har en motionsmakker, bliver det både lettere og mere meningsfuldt at komme afsted.

CoronaMotionsMakkere er et makkerskab bestående af en frivillig og en person, som er særligt sårbar på grund af corona. Det kan være mennesker med en kronisk sygdom eller høj alder eller mennesker med en udviklings- forstyrrelse, en psykisk lidelse eller et meget begrænset netværk.

Du kan tilmelde dig som frivillig eller som en der ønsker at få en CoronaMotionsMakker. Tilmelder du dig som frivillig, er du den, der skal tage initiativet til at få lavet en aftale med din CoronaMotionsMakker, når vi har fundet et match.

Du skal være mindst 15 år for at kunne deltage.

Har du spørgsmål  eller brug for hjælp til tilmelding kan du kontakte Trine Bloch Burmølle 99 74 15 92.

Se mere og tilmeld dig på www.rksk.dk/motionsmakker

Ringkøbing-Skjern Kommune i samarbejdet med Sundhedscenter Vest, Tarm Idrætscenter, Frivillig Vest, DGI og Dansk Røde Kors.