Jump4Fun


Har dit barn ikke fundet den rigtige fritidsaktivitet endnu?

Så prøv Jump4Fun!

Jump4Fun er et bevægelsestilbud, som har fokus på fællesskab, bevægelsesglæde og kropsbevidsthed. Samtidig får vi rørt kroppen og får sved på panden. Det vigtigste er, at aktiviteterne er sjove og at der er plads til socialt samvær og at grine med hinanden. Vi er et rummeligt hold, hvor alle kan være med. Der er nemlig ingen forventninger til hvad du kan i forvejen, for vi lærer det og øver os sammen.

Vi kommer til at lave et væld af forskellige aktiviteter og sammen udvide troen på hvad vores krop kan. Generelt prøver vi at sløjfe alt der hedder konkurrence og i stedet have fokus på den gode energi i aktiviteten.

Kæmper man med overvægt, er det her også et rigtig godt bevægelsestilbud. Vi har dog ikke vægttab i fokus – for os er det nemlig vigtigere at have det sjovt med bevægelse, fremfor hvad tallet på vægten siger.

På holdet i Tarm Idrætscenter er vores ”holdmor” sammen med vores instruktører. Hun sørger for at tage godt i mod dig, hjælpe til undervejs eller give en krammer, hvis du har haft en hård dag.

Holdet er et samarbejde mellem DGI Vestjylland, TFGF og Tarm Idrætscenter.

Sæson:

Onsdag den 23. august kl. 15-16.00 og afslutning den 13. december

Træningstidspunkt:

Onsdage fra 15-16.00. Der kan dog være pauser ifm. skoleferier.

Pris:

400 kr. for sæsonen indtil den 13. december.

Vi har mulighed for at søge om kontingentstøtte, så tag endelig fat i os, hvis vi skal hjælpe jer!

Tilmelding foregår via TFGF’s hjemmeside, her.

Hvem kan deltage i Jump4fun?

Alle børn i alderen 7-14 år, der ikke føler sig tilpas i de klassiske foreningsaktiviteter, enten pga. overvægt, diagnoser, motoriske eller sociale udfordringer eller blot fordi foreningsaktiviteterne ikke fanger dem.

Mere info:

Der er løbende optag på holdet og du får altid 1-2 prøvetræninger, før du skal beslutte om du vil gå på holdet.

Har du nogen spørgsmål til holdet, så kan du kontakte vores holdleder Yasmin på telefon 50869300 eller mail fitness@icit.dk og så vil du blive ringet op, og du kan få svar på dine spørgsmål.

Vil du gerne læse mere om Jump4fun generelt, så kan du læse mere her.