Glædelig jul


Alt om julen 2023 i Tarm Idrætscenter

Se åbningstiderne for juleferien nederst på denne side.

Særlige oplevelser i juleferien

Den 24. december bliver der ekstra jule-hyggeligt i svømmehallen med ægte julestemning og sjove aktiviteter. For alle holddeltagere på julehold denne dag, vil der også være lidt godt til ganen og hygge i caféen efterfølgende, så vi kan ønske hinanden glædelig jul.

Den 31. december er der pyntet op til årets sidste fest, og vi serverer lidt kransekage og bobler til alle gæster og medlemmer.

Særligt fitnessmedlemskab til dig, der kommer hjem i julen

For kun 75 kr. kan du træne frit i fitness fra d. 22. december til og med 1. januar. Kortet kan kun købes i Idrætscenteret. Her får du skrevet navn på, og det skal kunne fremvises ved kontrol.

Holdtræninger i juleferien

Selvom de fleste går på ferie, så har vores fantastiske instruktører alligevel sammensat en lækker holdplan til dig henover jul og nytår. Du kan som altid se holdene 14 dage frem i bookingsystemet her. Er der et hold du har lyst til at prøve, så meld dig på, eller kontakt os hvis du vil prøve det gratis som gæst.

Spændende julegaver fra Tarm Idrætscenter

Vil du give en gave, som virkelig giver værdi, og som måske er lidt anderledes end de andre gaver under juletræet, så kig lige her. Du kan købe medlemskaber eller klippekort til både fitness, holdtræning og svømmehal. Du kan også købe billet til vores kommende events eller forløb – fx Det naturlige åndedræt, Vanddisko eller Babytummel. Eller du kan kigge på vores forskellige behandlere og give gavekort til behandling hos Amel, til massage hos Klinik Oranga, til fodpleje og akupunktur hos Klinik Lund eller kraniosakralterapi hos Klinik Nowia.

Adventskonkurrence i Tarm Idrætscenter

Efter hver søndag i advent trækker vi lod bland alle fremmøder i fitness, til hold og i svømmehallen fra den forgangne uge. Præmierne på højkant er 2 timers padel for op til 4 personer, én måneds medlemskab til fitness, hold og svøm, 20-klips kort til svømmehallen og en billet til vores kommende Wellnessaften i svømmehallen.

Åbningstider i juleferien