Handelsbetingelser


dankort

1. Betalingsmetode

På www.icit.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

 • Dankort / VISA Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • JCB
 • UnionPay
 • American Express
 • Ikano

VISA Electron-kortet kan som udgangspunkt kun bruges i den fysiske handel, men enkelte udstedere tillader betaling over nettet. Selvom kortet kan benyttes til online betalinger, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendede betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går godt, men den/de efterfølgende bliver afvist. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse, hvilke Visa Elektron kort, som har mulighed for abonnementsbetaling.

2. Pris

Alle priser er inkl. alle omkostninger, skatter og afgifter og afregnes i danske kroner – DKK. Der pålægges ikke gebyrer eller transaktionsgebyrer fra Tarm Idrætscenter for køb med købekort.

Beløbet trækkes med det samme fra købers konto. Dog ved fysiske varer trækkes beløbet først når varen sendes.

3. Ydelser

Se alle vores hold og medlemskaber samt priser under under menupunktet ”Sundhed & Fitness”. Vælg det medlemsskab eller hold, som du er interesseret i under online booking. Priser for andre ydelser, så som eventuelt lee af bane, tilmeldinger, køb af serviceydelser fremkommer under de enkelte produktbeskrivelser.

4. Betalingsinformation

Udfyld navn, adresse, mobilnummer og e-mail.

NB: Vi benytter kun din e-mailadresse som et led i vores gennemførsel af din bestilling.

5. Godkendelse og bestilling

For at godkende din bestilling tryk på ”Godkend bestilling”.

6. Betaling

I dette trin kan du vælge betalingsmetode og udfylde dine kreditoplysninger. Dette er sidste mulighed for at rette eventuelle fejl i dine oplysninger, inden du bestiller dine medlemsskaber. Dine kreditoplysninger bliver ikke gemt hos Tarm Idrætscenter.

Oplysningerne fra dit kreditkort bliver håndteret sikkert af vores betalingsudbydere – DIBS (Dansk Internet Betalings Service) og NETS. Ved betaling vil du blive afkrævet navn, kortnummer, sikkerhedskode og udløbsdato.

7. Efter din bestilling

Når du har afgivet din bestilling modtager du en e-mail fra Tarm Idrætscenter, hvor vi bekræfter at vi har modtaget din bestilling. Du vil modtage en bekræftelse indeholdende information om betalingen, en faktura og et bevis på dit medlemsskab. Beviset skal du printe ud og medbringe første gang du kommer til Tarm Idrætscenter hvorefter personalet registrerer dig.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med at gennemføre din ordre, er du meget velkommen til at kontakte os.

Din ydelse er leveret i det øjeblik, arrangementet starter. Det er dit eget ansvar at møde op til det tilmeldte arrangement.

8. Fortrydelsesret

Tilmelding til Tarm Idrætscenters arrangementer er bindende, du har dog den for internethandel normale 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke ved tilmelding senere end 2 uger før arrangementers gennemførelse.

Ved egen eller families sygdom kan du melde afbud indtil 2 uger før arrangementets gennemførelse. Den almindelige fortrydelsesret for køb af fysisiske varer gælder i forhold til købeloven.

Hvis man som forbruger anvender sin fortrydelsesret, skal tilbagebetales hele det beløb, som man som kunde har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m. Dog skal kunden selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

9. Levering af ydelse

Levering af ydelsen sker i det øjeblik man som kunde dukker op og deltager i hodaktivitet, benytter den bane man har lejet eller anden serviceydelse, hvor man så at sige køber retten til at deltage.
Ved køb af fysiske produkter sendes varen inden for få dage til levering hurtigst muligt.

Henvendelser vedrørende medlemskab

Har du spørgsmål vedrørende dit medlemskab, køb, booking eller elektronisk betaling, bedes du sende os en mail. Vi bestræber os på at besvare din mail, indenfor 2 dage.

Ønsker du at:

 • Booke eller afmelde hold: Benyt online booking
 • Booke eller aflyse en prøvetime: Benyt online booking
 • Opsige dit medlemskab: Log in på din profil under online booking

Kontakt:

Tarm Idrætscenter
Per Østeargaard
Skovvej 25
DK-6880 Tarm

Telefon (+ 45) 97 37 15 01
it@icit.dk

CVR: 28247958
Bank Nordea, Skjern.
Reg. nr. 9620: Konto: 3470 110 219