Holdbeskrivelser


Holdbeskrivelser
Nogle hold kører kun i bestemte perioder.

Styrk din krop i Tarm Fitnesscenter

TeenFitness

Spændende og sjov træning/leg.  Vi bliver udfordret motorisk, træner i styrken og forbedre udholdenheden. 1 times sjov og ballade.

Yoga For Mænd

Der arbejdes med styrke, balance og udholdenhed og du vil igennem timen opleve en større kropsbevidsthed og friere åndedræt.

Vild med dans

Vi danser forskellige stilarter, lige fra sportsdans, hip hop til showdance. der vil være musik og trin for enhver smag, så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.

Effekt 

Effekt er rolig træning med fitnessbold for kropsstammen.
Købes gennem www.tfgf.dk. Maks fem pladser til medlemmer af Tarm Fitnesscenter.

Bootcamp

En Bootcamp er et afgrænset træningsforløb på fx 8 uger, hvor man kan træne på et lukket hold og en personlig træner tilknyttet. Der vil være et bestemt fokus på de respektive Bootcamps, som kunne være at komme i gang med at træne, at få strammet op, blive stærkere eller at forbedre ens udholdenhed.

Pilates med det naturlige åndedræt

Nænsom pilates med stående og liggende øvelser for ryg, skuldre, mave og stor fokus på åndedræt. Øvelser for begyndere såvel som øvede

Cirkeltræning

CrossFit øvelser, hvor der trænes alsidigt med forskellige redskaber og egen kropsvægt på stationer og tidsintervaller. Her behøves ingen kendskab til træningsformen eller teknik, idet man lærer det på holdet.

Ryghold

Til alle, der gerne vil forebygge rygskader og styrke ryggen. Samt for alle, der i forvejen har rygproblematikker. Der er fokus på styrke og stabilitetstræning af mave og rygmuskler, balancetræning, udspændinger.

Forløb over 10 gange. Kr. 650 for 10 gange. Kr. 100 rabat for fitnessmedlemmer.

PoleFitness

Ønsker du komme i form, blive smidig og samtidig beherske din egen krop på en ny, sjov og anderledes måde – ja så er PoleFitness helt sikkert lige dig! For alle uanset køn, figur og alder.

GoRun – løbetræning

DGI udbyder GoRun som er gratis for alle deltagere. Vi vil i Tarm Idrætscenter gerne støtte op om sundhed for alle. Vi mødes i caféens område, hvorefter vi går eller løber 2,5  eller 5 km i skoven omkring Idrætscentret. Rikke Vestbjerg er med til at skabe den gode stemning. Følg GoRun på Facebook “GoRun Tarm”

Formiddagsspinning *

Der køres efter høj puls og god belastning. 45 minutters svedgaranti.

Spinning *

Der køres efter puls. Vi giver svedgaranti.

Vandgymnastik, babysvømning og gravidsvømning

Her kan du komme når du har tid og lyst. Holdene kører året rundt – ingen tilmelding og du betaler med klippekort, årskort eller blot pr. gang.

Hatha Yoga

Hatha Yoga er opvarmende glidende flowes, hvor vi holder en stilling i kort tid. Du guides i et roligt tempo i og ud af en Yogastilling. Når du er varm holder vi nogle stræk. Afsluttes med guidet afspænding. Alle kan være med

Yin yoga

“Yin er ifølge gammel kinesisk filosofi yangs modsætning. I den vestlige verden lever de fleste af os et travlt og udadvendt liv. Alt dette er yangkvaliteter, mens yin står for det indadvendte, rolige og tilbagetrukne.

Yin-yoga er en nyere yogaform, der er for alle typer af mennesker – og det er ikke uden grund!

Når vi mærker ubehag i tilværelsen, har vi en tendens til at ville flygte fra det. På sigt er det ikke en god løsning, for vi bliver stressede, magtesløse, anspændte og meget lidt nærværende.

Med siddende og liggende stillinger/stræk, som vi holder i 3-5 minutter ad gangen, vil du mærke, hvordan du kan bruge din krop til at opdrage dit sind. Du lærer dig selv ikke at flygte. Du vil føle intensitet i muskler og bindevæv samt mærke, hvordan din vilje til at udfordre din egen udholdenhed lønner sig med både fysisk og mental smidighed.”

Zumba® – TFGF

Den latin inspirerede motionsform, dans i højt tempo. Til dig der elsker smil på læben mens du træner.

Bemærk: Der kan købes klippekort til kun 300 kr. for ti gange – kun gældende til Zumba® og ZumbaGold®

Zumba – gold®

Den latin inspirerede motionsform – bare lidt langsommere. Til dig der elsker smil på læben mens du træner.

Bemærk: Der kan købes klippekort til kun 300 kr. for ti gange – kun gældende til Zumba® og ZumbaGold®

AquaZumba®

Elsker du vand og elsker du latin musik. Kunne du forestille dig at kombinere disse to ting. Så vil Tarm Idrætscenter invitere dig til Pool-party. High intens træning uden at svede.

Rigtige mænd

Sjov træning for rigtige mænd med bl.a. hockey, fodbold, spinning, svømmehal, crossfit, yoga m.v.

 

Hvor intet andet er nævnt kræves medlemskab i fitnesscentret inkl. hold (ved hold i vand inkl. svømmehal) Alternativ betaling er klippekort. Forhør nærmere i Idrætscentret

* Lån pulsur og spinningsko

Tider og opstart, se online-booking eller ring 96 48 00 00.