Holdbeskrivelser


Holdbeskrivelser
Nogle hold kører kun i bestemte perioder.

Styrk din krop i Tarm Fitnesscenter

Effekt

Effekt er rolig træning med fitnessbold for kropsstammen.
Købes gennem www.tfgf.dk. Maks fem pladser til medlemmer af Tarm Fitnesscenter.

BODYSTEP®

BODYSTEP® er træning på stepbænk med fokus på intensiv og effektiv træning. Koreografien er ikke svært, da der arbejdes med sjove og simple trinkombinationer. Er du til en sjov og effektiv time med god musik uden høje krav til tekniske færdigheder, er BODYSTEP® helt sikkert noget for dig.

Bootcamp

En Bootcamp er et afgrænset træningsforløb på fx 8 uger, hvor man kan træne på et lukket hold og en personlig træner tilknyttet. Der vil være et bestemt fokus på de respektive Bootcamps, som kunne være at komme i gang med at træne, at få strammet op, blive stærkere eller at forbedre ens udholdenhed.

Pilates med det naturlige åndedræt

Nænsom pilates med stående og liggende øvelser for ryg, skuldre, mave og stor fokus på åndedræt. Øvelser for begyndere såvel som øvede

Mobilitetstræning

En god mobilitet er alt afgørende for vores krop, muskler, led og holdning.

Vil du af med den trælse holdning, dine spændinger i ryg og nakke, komme bedre i dine positioner ved træning eller bare ønsker at komme af med affaldsstoffer? Så er mobilitet lige noget for dig.

Holdet er for alle der ønsker en forbedring af kroppen, dens funktion og kunnen.

Vi vil arbejde i forskellige positioner, både stille og i bevægelse. Vi skal arbejder med redskaber, som; elastik, foamroller, la’cross bold og udstræk.

På holdet kommer vi nærmere ind på jeres nervesystem. Her vil i få en forståelse af hvad, hvornår og hvorfor jeres kroppe reagere som de gør. Og vigtigst af alt. Hvordan i selv får kontrol over den.

Max træning, puls og styrke

Sjov og hård træning der passer til en hver. Gode udfordringer, høj musik og puls.

Øvelserne vil blive en god blanding af puls og styrketræning med egen kropsvægt.

CrossFit for begyndere

CrossFit er en træningsform, hvor der trænes alsidigt med forskellige redskaber og egen kropsvægt på stationer og i tidsintervaller. Det er ikke nødvendigt at have forkundskab til hverken styrketræning eller teknik, idet man lærer det på holdet. Når du dyrker CrossFit, styrker du mange forskellige dele af din krop på en gang! Træningen varierer meget, og man træner kroppen på forskellige måder hele tiden.

Ryghold

Til alle, der gerne vil forebygge rygskader og styrke ryggen. Samt for alle, der i forvejen har rygproblematikker. Der er fokus på styrke og stabilitetstræning af mave og rygmuskler, balancetræning, udspændinger.

Forløb over 10 gange. Kr. 650 for 10 gange. Kr. 100 rabat for fitnessmedlemmer.

PoleFitness

Ønsker du komme i form, blive smidig og samtidig beherske din egen krop på en ny, sjov og anderledes måde – ja så er PoleFitness helt sikkert lige dig! For alle uanset køn, figur og alder.

GoRun – løbetræning

DGI udbyder GoRun som er gratis for alle deltagere. Vi vil i Tarm Idrætscenter gerne støtte op om sundhed for alle. Vi mødes i caféens område, hvorefter vi går eller løber 2,5  eller 5 km i skoven omkring Idrætscentret. Rikke Vestbjerg er med til at skabe den gode stemning. Følg GoRun på Facebook “GoRun Tarm”

Formiddagsspinning *

Der køres efter høj puls og god belastning. 45 minutters svedgaranti.

Spinning *

Der køres efter puls. Vi giver svedgaranti.

Teen fitness

For alle 10-14-årige, der gerne vil træne kondition og styrketræning i Tarm Fitnesscenter Grundig instruktion af maskiner. Sved på panden og masser af sjov.

Vandgymnastik, babysvømning og gravidsvømning

Her kan du komme når du har tid og lyst. Holdene kører året rundt – ingen tilmelding og du betaler med klippekort, årskort eller blot pr. gang.

Hatha Yoga

Hatha Yoga er opvarmende glidende flowes, hvor vi holder en stilling i kort tid. Du guides i et roligt tempo i og ud af en Yogastilling. Når du er varm holder vi nogle stræk. Afsluttes med guidet afspænding. Alle kan være med

Yin yoga

“Yin er ifølge gammel kinesisk filosofi yangs modsætning. I den vestlige verden lever de fleste af os et travlt og udadvendt liv. Alt dette er yangkvaliteter, mens yin står for det indadvendte, rolige og tilbagetrukne.

Yin-yoga er en nyere yogaform, der er for alle typer af mennesker – og det er ikke uden grund!

Når vi mærker ubehag i tilværelsen, har vi en tendens til at ville flygte fra det. På sigt er det ikke en god løsning, for vi bliver stressede, magtesløse, anspændte og meget lidt nærværende.

Med siddende og liggende stillinger/stræk, som vi holder i 3-5 minutter ad gangen, vil du mærke, hvordan du kan bruge din krop til at opdrage dit sind. Du lærer dig selv ikke at flygte. Du vil føle intensitet i muskler og bindevæv samt mærke, hvordan din vilje til at udfordre din egen udholdenhed lønner sig med både fysisk og mental smidighed.”

Zumba® – TFGF

Den latin inspirerede motionsform, dans i højt tempo. Til dig der elsker smil på læben mens du træner.

Bemærk: Der kan købes klippekort til kun 300 kr. for ti gange – kun gældende til Zumba® og ZumbaGold®

Zumba – gold®

Den latin inspirerede motionsform – bare lidt langsommere. Til dig der elsker smil på læben mens du træner.

Bemærk: Der kan købes klippekort til kun 300 kr. for ti gange – kun gældende til Zumba® og ZumbaGold®

AquaZumba®

Elsker du vand og elsker du latin musik. Kunne du forestille dig at kombinere disse to ting. Så vil Tarm Idrætscenter invitere dig til Pool-party. High intens træning uden at svede.


Rigtige mænd

Sjov træning for rigtige mænd med bl.a. hockey, fodbold, spinning, svømmehal, kettelbells. Giver desuden fri adgang til fitness, hold og svømmehal.


 

* Lån pulsur og spinningsko

Tider og opstart, se online-booking eller ring 96 48 00 00.