Firmaaftale


Firmaaftaler hos Tarm Idrætscenter

I Tarm Idrætscenter har vi mange muligheder for at tilbyde jeres medarbejdere nem adgang til fitness, motion og idræt.
Hvis I ønsker at bidrage til mere sundhed, velvære og socialt fællesskab for jeres medarbejdere, så tag fat i os og vi sammensætter en aftale til jer – tlf.: 96 48 00 00 eller e-mail: fitness@icit.dk.

Vores faciliteter og tilbud

Vi har et lækkert, lyst og rummeligt fitnesscenter, som har åbent hver dag. Her finder I både træningsmaskiner og frivægte samt vores cross-inspirerede lokaler til tungere styrketræning. Læs mere om vores faciliteter her. Her kan jeres medarbejdere få adgang til træning og hjælp til programlægning mm.

På holdplanen har vi over 40 hold i ugen, med alt fra yoga, crosstræning, bike, vandgymnastik, coretræning og meget mere. Se hele holdplanen her. Disse hold kan jeres medarbejdere deltage på, eller vi kan starte et firmahold op kun til jer.

Derudover har vi også både svømmehal, haller, padelbaner, tennisbaner, fodboldbaner samt kunstgræs, så ønsker I at tilbyde nogle af disse motions- og idrætsformer, så er det også en mulighed.

Målret sundhedsindsatsen

Hvis I vil arbejde mere målrettet med jeres medarbejderes sundhed, anbefaler vi at booke et sundhedstjek. På den måde får medarbejderne en status på egen sundhed og vi kan bruge det som udgangspunkt for at sammensætte et tilbud, der passer til jeres medarbejderes behov. Læs mere om sundhedstjek her.

Til virksomheder med flere afdelinger

Igennem Connect Sport er flere idrætscentre rundt om i landet gået sammen om at tilbyde træningsmuligheder til virksomheder. Så har I medarbejdere fordelt over et større geografisk område, kan det være en god løsning. Se de andre idrætscentre, der er med i samarbejdet, og læs mere om de forskellige tilbud her: Connect Sport Fitness og Motion.

Psssst…

Hvis I gerne vil tilbyde jeres medarbejdere en lækker og nærende frokostordning eller lignende, så kan vi også være behjælpelige med det. Giv os et kald, og så aftaler vi hvordan og hvorledes.