Faciliteter i fitnesscentret


Faciliteter - løbebånd

Det første du møder i Fitnesscentret i Tarm Idrætscenter er receptionen. Her tager vi imod dig med et smil og du kan altid spørge om hjælp eller vejledning. Efter du har fremmødt dig her, kan du frit bruge vores faciliteter i både Fitnessafdelingen, PowerFit og PowerBoxen.

Fitnessafdelingen:

Fitnesscentret er et lækkert, lyst rummeligt lokale, hvor der er god plads mellem maskinerne.

  • Styrketræningsmaskiner fra Matrix – her kan du træne hele kroppens store muskelgrupper igennem
  • Kredsløbsmaskiner – her kan du få pulsen op og nogle kilometer i kroppen på både crosstrainer, cykler, løbebånd, romaskiner, stepmaskiner og trappemaskine.
  • Håndvægte fra 1-20 kg
  • Vægtstænger med vægtskiver fra 1,25-20 kg
  • Stort kabeltræksystem – som giver et væld af træningsmuligheder
  • Rodondobold, swissball, elastikker, måtter, stepbænk, vippebrædt, x-tubes.

Derudover er der opsat ribber og der er et lille ekstra rum, som kan lukkes af, hvor du kan lave dine måtteøvelser lidt for dig selv.

PowerFit:

I kælderen finder du et fedt og råt lokale med frie vægte og enkelte maskiner og du har mulighed for at afspille dit eget musik på højtalerne. Her er håndvægte op til 40 kg, 2 racks, bænkpres, slamballs, boxjump, sandsæk, TRX og meget andet.

PowerBox:

Vi har indrettet et ægte cross-inspireret træningsområde med højt til loftet, flere racks, tunge vægte, airbikes, romaskiner, tov og hvad du ellers har brug for til din funktionelle crosstræning. Her kører der også flere crosshold og HIIT-hold i løbet af ugen.

Du kan se åbningstiderne for vores forskellige faciliteter lige her.

Se selv vores faciliteter

Her ser du et lille glimt fra både fitnessafdelingen og Powerfit. Kom gerne og se herlighederne for dig selv, så står vi klar til at give dig en rundvisning.

Faciliteter - kabeltræk og crosstrainer  Faciliteter - rack i PowerFit  Faciliteter - frie vægte, ribber og bolde    

Medarbejderne i Tarm Fitness er: