Faciliteter i fitnesscentret


Faciliteter - løbebånd

Det første du møder i Fitnesscentret i Tarm Idrætscenter er receptionen. Her tager vi imod dig med et smil og du kan altid spørge om hjælp eller vejledning. Efter du har fremmødt dig her, kan du frit bruge vores faciliteter i både Fitnessafdelingen og PowerFit.

Fitnessafdelingen:

Fitnesscentret er et lækkert, lyst rummeligt lokale, hvor der er god plads mellem maskinerne.

  • Styrketræningsmaskiner fra Matrix – her kan du træne hele kroppens store muskelgrupper igennem
  • Kredsløbsmaskiner – her kan du få pulsen op og nogle kilometer i kroppen på både crosstrainer, cykler, løbebånd, romaskiner, stepmaskiner og trappemaskine.
  • Håndvægte fra 1-20 kg
  • Vægtstænger med vægtskiver fra 1,25-20 kg
  • Stort kabeltræksystem – som giver et væld af træningsmuligheder
  • Rodondobold, swissball, elastikker, måtter, stepbænk, vippebrædt, x-tubes.

Derudover er der opsat ribber og der er et lille ekstra rum, som kan lukkes af, hvor man kan lave sine måtteøvelser lidt for sig selv.

PowerFit:

I kælderen finder du et fedt og råt lokale med frie vægte og enkelte maskiner og du har mulighed for at afspille dit eget musik på højtalerne. Her er håndvægte op til 40 kg, 2 racks, bænkpres, slamballs, boxjump, sandsæk, TRX og meget andet.

Udendørs Cross-område:

På vores udendørs crossområde kører der ugentlige crosshold, personlig træning og bootcamps. Derudover bliver det muligt at selvtræne og lave sin egen individuelle træning på dette område. Området består af 50 kvm gummigulv, vægtstænger på 15 og 20 kg og racks til at lægge dem på, forskellige vægtskiver der godt må ”dumpes” og sekskantede håndvægte, der kan bruges til et væld af øvelser og meget mere.

For at benytte enten Cross-hold eller Selvtræning, skal du have medlemskab til Cross – se vores medlemskaber her. Kontakt fitness@icit.dk for at få ændret dit nuværende medlemskab eller oprette et Cross-medlemskab.

Området ligger lige bag ved Idrætscentret, udenfor det eksisterende PowerFit-lokale og tæt på både Hal B og fodboldbanerne.

Du kan se åbningstiderne for vores forskellige faciliteter lige her.

Se selv vores faciliteter

Her ser du et lille glimt fra både fitnessafdelingen og Powerfit. Kom gerne og se herlighederne for dig selv, så står vi klar til at give dig en rundvisning.

Faciliteter - kabeltræk og crosstrainer  Faciliteter - rack i PowerFit  Faciliteter - frie vægte, ribber og bolde

Medarbejderne i Tarm Fitness er: