Cirkus Trapez


Søndag den 15. oktober kl. 15 kommer Cirkus Trapez til Tarm Idrætscenter.

Køb billet her på icit.dk.
Pris kr. 170 inkl. fribillet til svømmehallen.
https://webshop.sport-solution.com/TarmIdr%C3%A6tscenter/Item/2313 

Cirkus Trapez – Danmarks familievenlige cirkus kommer til Tarm med årets forestilling The Sound of Circus 2023

Hos Cirkus Trapez skal det være en oplevelse for hele familien, at gå i cirkus samtidig med, at der værnes om de gamle cirkustraditioner som nostalgi, eventyr og duften af savsmuld og frisklavede popcorn.

Når Cirkus Trapez kommer til Tarm Idrætscenter er det med en forestilling, der emmer af nostalgi, eventyr og artisteri topklasse for alle aldre.

”Vi har stor fokus på, at sammensætte en forestilling, der først og fremmest er i børnehøjde, men hvor forældre og bedsteforældre også skal føle sig godt underholdt,” siger Isabella Enoch, der sammen med Bernhard Kaselowsky er grundlægger af Cirkus Trapez.

Cirkus er en kærkommen lejlighed for vores publikum til at lade sig drage ind i en verden, hvor tingene sker lige nu og her, og hvor der ikke kan sættes på pause, spoles tilbage eller startes forfra.

”Cirkus ER hjerteblod både for vores artister og alle andre i og omkring den rullende landsby.

Vi håber på, at vi med vores forestilling kan give vores publikum et afbræk på næsten 2 timer, hvor vi leverer nærværende og autentisk underholdning,” udtaler Isabella Enoch med et glimt i øjet og med masser af tro på, at cirkus har en berettigelse i en ellers fortravlet hverdag.

 

Lidt om forestillingen

Årets forestilling byder på fantastisk akrobatik, jonglering i topklasse, en dygtig trup fra Marokko der springer rundt i manegen, en sej luftartist der hænger i håret, imponerende håndstand, magiske illusioner, armbrøst-skydning og masser af sjov comedy, som får alle i publikum til at grine. Trapez har selvfølgelig også dejlige dyr med, for intet cirkus uden dyr. Det hele præsenteres af sprechstallmeister Isabella Enoch, der tidligere er kendt for at hænge højt oppe under cirkus kuplen i sin svingende trapez.

På gensyn til en magisk og hyggelig cirkusoplevelse i Cirkus Trapez 2023 søndag den 15. oktober kl. 15.