Babymotorik


Babytummel

Babytummel er fantastisk kvalitetstid til dig og din baby. Sammen med andre barslende forældre kommer vi til at lave forskellige øvelser og tumleaktiviteter med bl.a. store bolde, tæpper og faldskærm samt øvelser på måtten, så det er nemt at gentage derhjemme. Der er fokus på nærvær, sansestimulering og øvelser, der understøtter din babys næste motoriske udviklingstrin.

Der vil også være integreret nogle øvelser, hvor du som forældre for trænet lidt. På det lille tumlehold er der fokus på at mor kan genfinde stabilitet og styrke efter fødslen, med særligt fokus på bækkenbund, core og baller. På det store hold bliver tumleaktiviteterne lidt vildere og derfor er der også lidt træning i det for dig som forælder. Derfor må du meget gerne tage noget tøj på, du kan bevæge dig i.

De første par gange kan godt være overvældende for de små størrelser, men det er helt ok lige at trække sig og hygge lidt – for den bedste tumletid, er den tid du og baby nyder sammen.

Husk, her på holdet er der plads til det hele – bleskift, amning eller hvad der ellers kan være brug for undervejs. Og I kommer bare lige præcis som I er! Om det er i nattøj efter en dårlig nat eller lidt for sent fordi det tog længere tid at komme ud af døren, det gør absolut ingenting, for vi har alle prøvet det.

Efter holdet er der mulighed for hygge og snak i caféen, til dem der har lyst.

Babytummel 2-4 måneder:
Opstart:
torsdag den 4. januar
Tidspunkt: kl. 8.30-9.30, heraf 45 min. aktivitet
Lokale: Sal 1
Pris: 350kr. for alle 6 gange

Babytummel 5-10 måneder:
Vi forventer holdopstart d. 29. februar
Hold dig opdateret her på siden.

Du kan tilmelde dig det hold der passer dig og din baby online her – det er efter “først til mølle”-princippet. Der er maks. plads til 8 babyer med én forælder, for at sikre at alle babyer bliver set, så øvelser kan justeres og tilpasses. Er dit barn lidt yngre ved opstart, så kan det også lade sig gøre – bare skriv til christina@icit.dk og så kan I aftale videre.