Nyhedsbrev


Nyhedsbrev november 2017

 

Vinderne af JULEMESSEN hos Falke Møbler d. 11. november 2017

Efter en velbesøgt messe hos Falke Møbler har vi trukket vinderne af vores messekonkurrencer:

 • Børne-konkurrencens vindere er: præmie – Anna Jensen
 1. præmie – Lisa Hvelplund Johnsen
 2. præmie – Mikkel Jeppesen
 • Voksen-konkurrencens vindere er: præmie – Bente Thesbjerg
 1. præmie – Vagn Jørgensen
 2. præmie – Kurt Mathiasen

Vinderne har alle fået direkte besked og kan afhente deres præmier i Tarm Idrætscenter.

 

Vinderne af ÅBENT HUS arrangementet i Tarm Idrætscenter d. 18. november 2017

Vi vil sige alle tak for en rigtig god dag til Åbent Hus hos os lørdag d. 18. november 2017. Der var mange, der benyttede sig af lejligheden til at prøve forskellige aktiviteter og hold helt gratis. Vi havde på dagen et par konkurrencer, hvor vinderne blev:

 • Vinderne af Bogstavjagt i svømmehallen: Maja og Freja                                                                                                                                                                   
 • Vinderen af Hovedkonkurrencen: Camilla Tværmose

 

Jule-konkurrence igen i år

Igen i år afholder vi julekonkurrence. Der vil være flotte præmier og DU kan deltage ved at lægge din bon i den store bowle hver gang, du træner i december måned. Så jo oftere du træner, desto større chance har du for at vinde. Hold øje med opslag på vores facebook-side ”Tarm Idrætscenter” og i centret, hvilke præmier du kan vinde.

 

Juleåbningstider og -hold

I julen holder vi åben hver dag.  Vi tilbyder forskellige hold og aktiviteter, som du snart vil kunne finde på vores hjemmeside. Så har du eller familien lyst til at komme ud at røre jer i julen, så kig fobi!

 

Julegave IDÉER

 • BOOTCAMP: Vi fortsætter successen og starter et nyt bootcamp-hold op efter nytår. Står du og mangler en julegaveidé, var det måske en mulighed? Vi starter et ”NYTÅRS-BOOTCAMP” op d. 8. januar 2018, hvor man med 2 træninger om ugen på et lukket hold kan komme godt i gang med en sundere og mere aktiv livsstil. Forløbet varer i 8 uger og ALLE kan være med.  Pris 1.995,- kr.
 • Eller måske vil du give dig selv og måske også din partner en Fitness-ferie?
  • Tarm Idrætscenter giver dig mulighed for at rejse sammen med andre kunder fra Fitnesscentret til den spanske guldkyst til La Pineda i 8 dage på det 4-stjernede Hotel Estival Park.
  • Der vil være fri adgang til en kompakt holdplan på hotellet, ekstra hold og morgenløb/-gang kun for jer, som rejser med os.
  • Med ½ pension, entré til Spa & Wellness og meget andet vil prisen ligge på KUN 4.695,- kr. i dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse 1.200,- kr / tillæg for fuldpension 1.300,- kr.).
  • Nærmere information om booking mm. finder du snart på vores hjemmeside samt på vores facebook-side.
  • Afgang fredag d. 11.5.18 kl. 19:25 fra Billund/ afgang fredag d. 18.5.18 fra Barcelona kl. 16:00.
 • I Tarm Idrætscenter kan du også købe et JULEGAVEKORT til et medlemskab. En gave, som mange sikkert vil blive glade for! Henvend dig blot direkte hos os eller kontakt os på mail eller telefon.

Du kan tilmelde eller framelde dig Nyhedsmail på onlinebooking på din brugerprofil eller sende en mail til bente@icit.dk.